dissabte, 23 de febrer del 2013

El carnestoltes



La temàtica del carnestoltes d'aquest any va ser la pel·lícula de Peter Pan. 

La classe de P-3 es van disfressar de petits Peter Pans, tots de color verd i amb el barret amb plomes; la classe de P-4 eren els cocodrils, amb unes cues llargues i unes dents molt afilades, i per últim però no menys important, la classe de P-5 eren els rellotges que tan odiava el Capita Garfio. Les educadores també van fer un bon paper, una era la Campaneta, l'altre la Wendy i l'altre el Capita Garfio.

Una vegada tothom va estar enllestit, es va començar a desfilar la rua. Primer anaven els més petits, desprès els mitjans i els que finalitzaven la rua eren els més grans. Tots els nens anaven agafats d'una corda amb la seva educadora i l'ajuda d'algun pare voluntari d'aquella tarda. La rua consistia en fer

la volta a la illa, acompanyats per tots els pares, familiars, amics i veïns que s'acostaven a veure els infants. Aquest van poder fer fotos als nens disfressats i els van acompanyar tot el camí fins finalitzar la volta, on desprès i una vegada ho veies convenient l'educadora, es podien emportar i recollir els seus fills. 

Va ser un dia molt divertit, tant per als més menuts com per als més grans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada